10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Upresniť parametre
Caputo Talianska pšeničná múka Classica "00" [univerzálna alebo na všetko] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Classica" 5kg Caputo Talianska pšeničná múka "00" [ideálna na tradičné cesto na pizzu] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Pizzeria Tradizionale" 5kg
Caputo Talianska pšeničná múka Classica "00" [univerzálna alebo na všetko] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Classica" 5kg

Múka Classica od spoločnosti Caputo je talianska múka typu „00“, najuniverzálnejšia zo všetkých mlynských výrobkov Caputo. Vyznačuje sa dobrou „spracovateľnosťou“ (ľahko sa hydratuje) a z tohto dôvodu je múka určená na jemné cestá, ktoré si zachovávajú ľahkosť a nadýchanosť aj po upečení.

môžete mať 24.05 - 28.05

Caputo Talianska pšeničná múka "00" [ideálna na tradičné cesto na pizzu] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Pizzeria Tradizionale" 5kg Caputo Talianska pšeničná múka "00" [ideálna na tradičné cesto na pizzu] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Pizzeria Tradizionale" 5kg
Caputo Talianska pšeničná múka "00" [ideálna na tradičné cesto na pizzu] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Pizzeria Tradizionale" 5kg

Jemne mletá štruktúra múky (typ 00), vysoký obsah lepku a pevnosť múky okolo W260–270 sú vlastnosti, vďaka ktorým je cesto vynikajúco hydratované, mimoriadne pružné a po upečení chrumkavé. Hoci je múka určená na prípravu pizze, dobre sa hodí aj ako múka na ravioly alebo focacciu.

môžete mať 24.05 - 28.05

Caputo Mäkká pšeničná múka typ 00 | Il Mulino di Napoli Cuoco Luonga Lievitazione" 5kg Caputo Talianska pšeničná múka "00" [ideálna na tradičné cesto na pizzu] "Farina di Grano Tenero Tipo 00 | Pizzeria Tradizionale" 5kg
Caputo Mäkká pšeničná múka typ 00 | Il Mulino di Napoli Cuoco Luonga Lievitazione" 5kg

Talianska pšeničná múka Saccorosso / Cuoco typ "00"je veľmi jemne mletá múka s mimoriadne vysokým obsahom lepku. Vďaka tomu je ideálna na prípravu cesta, ktoré si vyžaduje dlhé kysnutie, ako sú pšeničné rožky alebo kysnuté cesto. Je tiež ideálna na prípravu cesta na neapolskú pizzu.

môžete mať 24.05 - 28.05

Caputo Talianska pšeničná múka Manitoba Oro typ "0" [ideálna na kysnuté koláče a cukrárske výrobky] "Farina di Grano Tenero Tipo 0 | Il Mulino di Napoli Manitoba Oro" 1kg Caputo Talianska pšeničná múka Manitoba Oro typ "0" [ideálna na kysnuté koláče a cukrárske výrobky] "Farina di Grano Tenero Tipo 0 | Il Mulino di Napoli Manitoba Oro" 1kg
Caputo Talianska pšeničná múka Manitoba Oro typ "0" [ideálna na kysnuté koláče a cukrárske výrobky] "Farina di Grano Tenero Tipo 0 | Il Mulino di Napoli Manitoba Oro" 1kg

Múka Caputo Manitoba Oro je talianska múka typu „0“ s najvyšším (spomedzi výrobkov tejto značky) obsahom bielkovín, pričom znižuje obsah lepku a škrobu. Názov Manitoba Oro je odvodený od pšeničného zrna pestovaného v Kanade, z ktorého sa múka vyrába.

môžete mať 24.05 - 28.05

Caputo Talianska pšeničná múka Semola Rimacinata [ideálna na cestoviny a chlieb] "Semola di Grano Duro | Rimacinata" 5kg Caputo Talianska pšeničná múka Manitoba Oro typ "0" [ideálna na kysnuté koláče a cukrárske výrobky] "Farina di Grano Tenero Tipo 0 | Il Mulino di Napoli Manitoba Oro" 1kg
Caputo Talianska pšeničná múka Semola Rimacinata [ideálna na cestoviny a chlieb] "Semola di Grano Duro | Rimacinata" 5kg

Talianska múka z tvrdej pšenice Semola Rimacinata je dvakrát mletá múka vyrobená z tvrdej pšenice. Semola Rimacinata sa melie z rafinovaného endospermu (jadra) tvrdej pšenice – tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín a lepku. Je ideálna na prípravu talianskych cestovín.

môžete mať 24.05 - 28.05

Caputo Talianska pšeničná múka typu "00" [ideálna na chlieb a sladké pečivo] "Pasticceria Per Dolci e Frolle | Farina di Grano Tenero Tipo 00" 1kg Caputo Talianska pšeničná múka Manitoba Oro typ "0" [ideálna na kysnuté koláče a cukrárske výrobky] "Farina di Grano Tenero Tipo 0 | Il Mulino di Napoli Manitoba Oro" 1kg
Caputo Talianska pšeničná múka typu "00" [ideálna na chlieb a sladké pečivo] "Pasticceria Per Dolci e Frolle | Farina di Grano Tenero Tipo 00" 1kg

Múka Pasticceria od spoločnosti Caputo je talianska múka typu „00“ na pečenie pečiva s osobitným dôrazom na krehké pečivo. Vyznačuje sa tým, že je veľmi jemne mletá, čo jej dodáva vzhľad podobný snehovému prachu. Elastický lepok a jemný škrob pomáhajú dosiahnuť vynikajúce zvlhčenie cesta.

môžete mať 24.05 - 28.05

Caputo Talianska pšeničná múka Semola Rimacinata [ideálna na cestoviny a chlieb] "Semola di Grano Duro | Rimacinata" 1kg Caputo Ideálna na prípravu cesta na pizzu a pečenie s dlhou fermentáciou Mäkká pšeničná múka typ 00 | Il Mulino di Napoli Cuoco Luonga Lievitazione | Kuchárska múka s dlhou fermentáciou" 1kg
Caputo Talianska pšeničná múka Semola Rimacinata [ideálna na cestoviny a chlieb] "Semola di Grano Duro | Rimacinata" 1kg

Talianska múka z tvrdej pšenice Semola Rimacinata je dvakrát mletá múka vyrobená z tvrdej pšenice. Semola Rimacinata sa melie z rafinovaného endospermu (jadra) tvrdej pšenice – tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín a lepku.

môžete mať 24.05 - 28.05