Cena
Dostupnosť
Je to zamatovo jemná káva s bohatou, mierne kyslastou chuťou. Má citrusovo – ovocnú chuť, často čokoládovú, v dochuti jemne korenistú. Praná. Stupeň praženia FC++
Je to zamatovo jemná káva s bohatou, mierne kyslastou chuťou. Má citrusovo – ovocnú chuť, často čokoládovú, v dochuti jemne korenistú. Praná. Stupeň praženia FC++
Vybraná guatemalská káva má čistú a vyváženú chuť, s citrusovými a čokoládovými tónmi. Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupeň praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Vybraná guatemalská káva má čistú a vyváženú chuť, s citrusovými a čokoládovými tónmi. Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupeň praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Brazília, pražená káva – Santos, NY 2/3, Scr. 17/18, natural, Brazílska káva sa vyznačuje mohutným telom a komplexnosťou, je charakteristická bohatou penou. Je orechová, sladká, s nízkym obsahom kyslosti, vytvára neobyčajné horko-sladké a čokoládové chute.
Brazília, pražená káva – Santos, NY 2/3, Scr. 17/18, natural, Brazílska káva sa vyznačuje mohutným telom a komplexnosťou, je charakteristická bohatou penou. Je orechová, sladká, s nízkym obsahom kyslosti, vytvára neobyčajné horko-sladké a čokoládové chute.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou čokoládovou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou čokoládovou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Brazília, pražená káva – Santos, NY 2/3, Scr. 17/18, natural, Brazílska káva sa vyznačuje mohutným telom a komplexnosťou, je charakteristická bohatou penou. Je orechová, sladká, s nízkym obsahom kyslosti, vytvára neobyčajné horko-sladké a čokoládové chute.
Brazília, pražená káva – Santos, NY 2/3, Scr. 17/18, natural, Brazílska káva sa vyznačuje mohutným telom a komplexnosťou, je charakteristická bohatou penou. Je orechová, sladká, s nízkym obsahom kyslosti, vytvára neobyčajné horko-sladké a čokoládové chute.
Má stredné telo a jasnosť (bright). Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupen praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Má stredné telo a jasnosť (bright). Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupen praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Je to zamatovo jemná káva s bohatou, mierne kyslastou chuťou. Má citrusovo – ovocnú chuť, často čokoládovú, v dochuti jemne korenistú. Praná. Stupeň praženia FC++
Je to zamatovo jemná káva s bohatou, mierne kyslastou chuťou. Má citrusovo – ovocnú chuť, často čokoládovú, v dochuti jemne korenistú. Praná. Stupeň praženia FC++
Jemná a vzácna káva s príchuťou tmavého ovocia, mierne korenistá. Stupeň praženia Full city ++
Jemná a vzácna káva s príchuťou tmavého ovocia, mierne korenistá. Stupeň praženia Full city ++
Vybraná guatemalská káva má čistú a vyváženú chuť, s citrusovými a čokoládovými tónmi. Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupeň praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Vybraná guatemalská káva má čistú a vyváženú chuť, s citrusovými a čokoládovými tónmi. Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupeň praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou horkou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou horkou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Je jemnejšou alternatívou nami ponúkaného brazílskeho Santosu. Má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Z brazílskych káv je to asi najkomplexnejšia káva. Stupeň praženia FC++.
Je jemnejšou alternatívou nami ponúkaného brazílskeho Santosu. Má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Z brazílskych káv je to asi najkomplexnejšia káva. Stupeň praženia FC++.
Jemná a vzácna káva s príchuťou tmavého ovocia, mierne korenistá. Stupeň praženia Full city ++
Jemná a vzácna káva s príchuťou tmavého ovocia, mierne korenistá. Stupeň praženia Full city ++
Indická monzúnová káva je dobre známa vďaka dobrému telu, jemnej kyslosti, výraznej aróme, sladkastej a vyrovnanej chuti. Praná. Stupeň praženia FC++
Indická monzúnová káva je dobre známa vďaka dobrému telu, jemnej kyslosti, výraznej aróme, sladkastej a vyrovnanej chuti. Praná. Stupeň praženia FC++
Má plnú a bohatú chuť, výraznú aciditu vínnych tónov, zabalenú do chuti sladkého ovocia. Praná. Stupeň praženia FC++
Má plnú a bohatú chuť, výraznú aciditu vínnych tónov, zabalenú do chuti sladkého ovocia. Praná. Stupeň praženia FC++
Má stredné telo a jasnosť (bright). Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupen praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Má stredné telo a jasnosť (bright). Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupen praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou čokoládovou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou čokoládovou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Má plnú a bohatú chuť, výraznú aciditu vínnych tónov, zabalenú do chuti sladkého ovocia. Praná. Stupeň praženia FC++
Má plnú a bohatú chuť, výraznú aciditu vínnych tónov, zabalenú do chuti sladkého ovocia. Praná. Stupeň praženia FC++
Je jemnejšou alternatívou nami ponúkaného brazílskeho Santosu. Má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Z brazílskych káv je to asi najkomplexnejšia káva. Stupeň praženia FC++.
Je jemnejšou alternatívou nami ponúkaného brazílskeho Santosu. Má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Z brazílskych káv je to asi najkomplexnejšia káva. Stupeň praženia FC++.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou horkou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou horkou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
Indická monzúnová káva je dobre známa vďaka dobrému telu, jemnej kyslosti, výraznej aróme, sladkastej a vyrovnanej chuti. Praná. Stupeň praženia FC++
Indická monzúnová káva je dobre známa vďaka dobrému telu, jemnej kyslosti, výraznej aróme, sladkastej a vyrovnanej chuti. Praná. Stupeň praženia FC++
Jávske kávy sú komplexné, výrazne sladké, so živou arómou a orieškovými, korenistými, často vanilkovými tónmi a zároveň s potlačenou aciditou. Praná, stupeň praženia FC++
Jávske kávy sú komplexné, výrazne sladké, so živou arómou a orieškovými, korenistými, často vanilkovými tónmi a zároveň s potlačenou aciditou. Praná, stupeň praženia FC++
Jávske kávy sú komplexné, výrazne sladké, so živou arómou a orieškovými, korenistými, často vanilkovými tónmi a zároveň s potlačenou aciditou. Praná, stupeň praženia FC++
Jávske kávy sú komplexné, výrazne sladké, so živou arómou a orieškovými, korenistými, často vanilkovými tónmi a zároveň s potlačenou aciditou. Praná, stupeň praženia FC++